MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Fried Kastély Szálloda és Étterem
7081 Simontornya, Malom út 33.
Kastélyszállodánk ideális kikapcsolódást nyújt a nyugodt környezetben pihenni vágyóknak. Körös-körül szőlődombok, és gyönyörű tájak várják a friss levegőre szomjazó vendégeket, mindazokat, akik szabadidejüket csendes környezetben, a természet lágy ölén szeretnék eltölteni.
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Hotelek, panziók Magánszálláshelyek Kempingek Vendéglátóhelyek Gyógyfürdők Rendezvényhelyszínek Boros pincék Utazási irodák

Termál Motel és Kemping
7090 Tamási, Hársfa u. 1.
Telefon: +36 74 471 738
Web: http://tamasistrand.hu
E-mail: camping@tamasistrand.hu

A kemping különböző szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit a termálfürdő közvetlen szomszédságában. Az 50 lakókocsi és 30 sátorhely mellett a kemping a szokásos szolgáltatásokon felül egy motellel is rendelkezik, mely 14 két- és háromágyas szobát tartalmaz (pótágyak felállítása lehetséges), továbbá két igényesen berendezett apartmant 4, illetve kettőt 2 ággyal és pótágyakkal.

A területünkön egy étterem és főzési lehetőség is van. A kemping vendégei a termálfürdőt nyitvatartási időben ingyen látogathatják, ahol szintén számtalan szolgáltatás áll rendelkezésre. A motelt és a kempinget, valamint az apartmanokat - előzetes foglalás mellett - egész évben igénybe lehet venni.

ImpresszumAdatvédelemCopyright