MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Lehmann Pince
7224 Dúzs, Klug Tanya
1994 óta működik mint családi szőlészet és borászat. Tradícionális vörösborok és reduktív fehér és rosé borok készülnek. Csak minőségi borok készülnek palackos kiszerelésben. A borút állomás egy 40 hektáros szőlőskertben helyezkedik el, amely őshonos erdőkkel övezett.
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Hotelek, panziók Magánszálláshelyek Kempingek Vendéglátóhelyek Gyógyfürdők Rendezvényhelyszínek Boros pincék Utazási irodák

Termál Motel és Kemping
7090 Tamási, Hársfa u. 1.
Telefon: +36 74 471 738
Web: http://tamasistrand.hu
E-mail: camping@tamasistrand.hu

A kemping különböző szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit a termálfürdő közvetlen szomszédságában. Az 50 lakókocsi és 30 sátorhely mellett a kemping a szokásos szolgáltatásokon felül egy motellel is rendelkezik, mely 14 két- és háromágyas szobát tartalmaz (pótágyak felállítása lehetséges), továbbá két igényesen berendezett apartmant 4, illetve kettőt 2 ággyal és pótágyakkal.

A területünkön egy étterem és főzési lehetőség is van. A kemping vendégei a termálfürdőt nyitvatartási időben ingyen látogathatják, ahol szintén számtalan szolgáltatás áll rendelkezésre. A motelt és a kempinget, valamint az apartmanokat - előzetes foglalás mellett - egész évben igénybe lehet venni.

ImpresszumAdatvédelemCopyright