MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Termál Motel és Kemping
7090 Tamási, Hársfa u. 1.
A kemping különböző szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit a termálfürdő közvetlen szomszédságában.
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Közbeszerzési Terv Közérdekű adatok Határozattár Jegyzőkönyvek Kistérségi Fejlesztési Tanács 2011. Bemutatás Gazdaság Földrajz Demográfia Területfejlesztés Társulás Dokumentumtár Pályázatok

Kirándulási lehetőségek  2008. április 27.

 

A kistérség változatos földrajzi tája, a 3 folyó völgye, az erdők, eldugott kis falvak szinte csábítják az idelátogatót, hogy közelebbről megismerkedjen a vidékkel.

A XII. századi simontornyai és ozorai vár valamint a tamási Rozália-kápolna megtekintése a történelmet idézi fel. A kistérség szinte minden településén a templomok kínálnak érdekes látnivalót az elmúlt századok fényében.

A Gyulaji vadrezervátum változatos növény- és állatvilágával, trófea- illetve élő állat bemutatójával érdekes és értékes élményekkel gazdagítja látogatóit.A látnivalókat gazdagítja a Pacsmagi tavak természetes madárvilága, a költöző és fészkelő madarak kavalkádja.

A hőgyészi Apponyi Kastélyszálló, az iregszemcsei Viczai-Kornfeld kastély (ma speciális iskola működik benne) ma is lenyűgöző látványt nyújt. Hőgyészen a kastélyszálló termálmedencéiben külső vendégeket is fogad.

A tamási és simontornyai termálfürdő egynapos látogatóknak is kiváló kikapcsolódást tud nyújtani, de a hosszabb időt eltölteni szándékozók is találnak megfelelő szálláshelyeket, programokat és vendéglátóhelyeket.

ImpresszumAdatvédelemCopyright