MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Fried Kastély Szálloda és Étterem
7081 Simontornya, Malom út 33.
Kastélyszállodánk ideális kikapcsolódást nyújt a nyugodt környezetben pihenni vágyóknak. Körös-körül szőlődombok, és gyönyörű tájak várják a friss levegőre szomjazó vendégeket, mindazokat, akik szabadidejüket csendes környezetben, a természet lágy ölén szeretnék eltölteni.
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Közbeszerzési Terv Közérdekű adatok Határozattár Jegyzőkönyvek Kistérségi Fejlesztési Tanács 2011. Bemutatás Gazdaság Földrajz Demográfia Területfejlesztés Társulás Dokumentumtár Pályázatok

A térségre a rendszerváltozás előtt mezőgazdasági nagyüzemek és az 1960-70-es években létesített gyáregységek, fióktelepek és ipari szövetkezetek voltak jellemzőek. Az elmúlt évek gazdasági változásai Tamásit és körzetét érintették a legjobban.

Földrajzi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető a térségen átvezető 61-es és 65-ös főútvonalakon, illetve a Budapest-Pécs vasútvonalaknak köszönhetően.

A kistérségben 3 város található (Tamási, Simontornya, Gyönk) és több apró falu, emiatt erős a mezőgazdasági jelleg.

A környék kedvező adottságainak köszönhetően számos idegenforgalmi vonzerővel rendelkezik. A települések szép környezetükkel, gazdag természeti, kulturális, néprajzi, gasztronómiai értékeikkel várják az ide látogatókat. A vidék túrázásra, kirándulásra csábít, itt nincsenek zsúfolt és forgalmas nagyvárosok, csak bájos kisvárosok és kedves falvak. Hideg és meleg vizesfürdők, borospincék, erdők, horgásztavak kínálnak remek pihenési lehetőséget. Hangulatos szálláshelyek, éttermek várják az ide látogatót.

 

ImpresszumAdatvédelemCopyright