MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Tulipán Panzió
7081 Simontornya, Petőfi u. 38.
Nyitva tartási időszak: egész évben
Férőhelyek száma: 9 fő
Szobák száma: 4 db
Szolgáltatások: saját parkoló, buszparkoló, étkezési lehetőség
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Lezajlott az eszökzbeszerzés a TOP-4.2.1 pályázat keretein belül  2017. december 18.
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

Szociális alapszolgáltatás fejlesztési projektünkben szeptember hónapban lezajlottak a beszerzési eljárások, melynek eredményeként valamennyi eszköz beszerzésére szerződéskötésre került sor a nyertes szállítókkal. Ezt követően a partnerek az eszközöket leszállították a DÁM Önkormányzati Társulás részére, az intézményi székhelyeken átadásra kerültek.
A szociális étkeztetés alapszolgáltatás fejlesztésére modern, energiatakarékos nagyüzemi konyhai berendezéseket és gépeket vásároltunk, illetve egy személygépkocsit, mellyel a nehezen megközelíthető helyeken élőkhöz könnyebb és gyorsabb az ételkiszállítás.

A házi segítségnyújtás alapszolgáltatás feladatkörének ellátását nagymértékben segítik a támogatásból vásárolt sebességváltós, kosárral és biztonsági eszközökkel felszerelt kerékpárok. A projektben résztvevő három intézményszékhelyre összesen 49 db kerékpár került, az intézmények valamennyi ellátotti területén dolgozókat segítve, az ellátottakra fordítható időt megnövelve ezzel. Ezenkívül vércukor és vérnyomásmérő készülékekkel tesszük teljesebbé a házi segítségnyújtás ellátását.

Az idősek nappali ellátása és a demens betegek nappali ellátása alapszolgáltatás fejlesztésére mosógép, szárítógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, valamint irodai és kerti bútorok kerültek beszerzésre.

A család és gyermekjóléti szolgálat és központ alapszolgáltatás keretében 32 településen látnak el feladatot munkatársaink. A kliensek elérését és a rájuk fordítható idő mennyiségét nagymértékben javítja a támogatásból beszerzett személygépkocsi. Ugyancsak szükségszerű volt számítógépek, nyomtatók és irodabútorok beszerzésére az adminisztratív feladatok ellátására – mivel a központ korábban gyakorlatilag nem rendelkezett saját ilyen eszközökkel.

Az eszközök már szolgálják gondozottjainkat, ellátottjainkat és segítik munkatársainkat – mindannyijuk örömére.

ImpresszumAdatvédelemCopyright