MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Lehmann Pince
7224 Dúzs, Klug Tanya
1994 óta működik mint családi szőlészet és borászat. Tradícionális vörösborok és reduktív fehér és rosé borok készülnek. Csak minőségi borok készülnek palackos kiszerelésben. A borút állomás egy 40 hektáros szőlőskertben helyezkedik el, amely őshonos erdőkkel övezett.
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Lezajlott az eszökzbeszerzés a TOP-4.2.1 pályázat keretein belül  2017. december 18.
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

Szociális alapszolgáltatás fejlesztési projektünkben szeptember hónapban lezajlottak a beszerzési eljárások, melynek eredményeként valamennyi eszköz beszerzésére szerződéskötésre került sor a nyertes szállítókkal. Ezt követően a partnerek az eszközöket leszállították a DÁM Önkormányzati Társulás részére, az intézményi székhelyeken átadásra kerültek.
A szociális étkeztetés alapszolgáltatás fejlesztésére modern, energiatakarékos nagyüzemi konyhai berendezéseket és gépeket vásároltunk, illetve egy személygépkocsit, mellyel a nehezen megközelíthető helyeken élőkhöz könnyebb és gyorsabb az ételkiszállítás.

A házi segítségnyújtás alapszolgáltatás feladatkörének ellátását nagymértékben segítik a támogatásból vásárolt sebességváltós, kosárral és biztonsági eszközökkel felszerelt kerékpárok. A projektben résztvevő három intézményszékhelyre összesen 49 db kerékpár került, az intézmények valamennyi ellátotti területén dolgozókat segítve, az ellátottakra fordítható időt megnövelve ezzel. Ezenkívül vércukor és vérnyomásmérő készülékekkel tesszük teljesebbé a házi segítségnyújtás ellátását.

Az idősek nappali ellátása és a demens betegek nappali ellátása alapszolgáltatás fejlesztésére mosógép, szárítógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, valamint irodai és kerti bútorok kerültek beszerzésre.

A család és gyermekjóléti szolgálat és központ alapszolgáltatás keretében 32 településen látnak el feladatot munkatársaink. A kliensek elérését és a rájuk fordítható idő mennyiségét nagymértékben javítja a támogatásból beszerzett személygépkocsi. Ugyancsak szükségszerű volt számítógépek, nyomtatók és irodabútorok beszerzésére az adminisztratív feladatok ellátására – mivel a központ korábban gyakorlatilag nem rendelkezett saját ilyen eszközökkel.

Az eszközök már szolgálják gondozottjainkat, ellátottjainkat és segítik munkatársainkat – mindannyijuk örömére.

ImpresszumAdatvédelemCopyright