MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Lehmann Pince
7224 Dúzs, Klug Tanya
1994 óta működik mint családi szőlészet és borászat. Tradícionális vörösborok és reduktív fehér és rosé borok készülnek. Csak minőségi borok készülnek palackos kiszerelésben. A borút állomás egy 40 hektáros szőlőskertben helyezkedik el, amely őshonos erdőkkel övezett.
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Közbeszerzési Terv Közérdekű adatok Határozattár Jegyzőkönyvek Kistérségi Fejlesztési Tanács 2011. Bemutatás Társulás Dokumentumtár Pályázatok

„Esély a Tamási Kistérség felzárkózására”  2010. április 14.
ÁROP-1.1.5/C

 

Az élet színháza - avagy a marginalizálódott települések és társadalmi rétegek felzárkóztatásának programja a Tamási kistérségben.

Esély a Tamási Kistérség felzárkózására

A Tamási-Simontornyai Többcélú Kistérségi Társulás - mint kedvezményezett - a gyermekek szegénysége elleni küzdelemre tekintettel egy Roma-modell programot dolgoz ki. Ez a program alapjául szolgálhat egy későbbi TÁMOP forrásból megvalósuló projektnek. A Roma-modell program megvalósításához elkészül – mint végtermék – egy tanulmány, amelynek célja a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű társadalmi rétegek többségi társadalomba való beilleszkedésének elősegítése.
A pályázatban 21 rendezvény megtartását vállaltuk, amely során folyamatos párbeszéd valósul meg az önkormányzatok, a vállalkozók és a civil szféra képviselői között.
"Az élet színháza" rendezvény keretében pszichológus és színész a drámapedagógia módszerével mutatja be a gyerekek és szüleik részvételével a mindennapokban őket érintő diszkriminatív bánásmód elemeit. A szituációs gyakorlatok segíthetnek majd az általános és középiskolai tanulóknak feldolgozni ezeket a helyzeteket, és megfelelően reagálni az őket ért inzultusokra.

Az ÁROP keretében megvalósuló "a leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése" elnevezésű normatív pályázaton kistérségünk 18.999.000 Ft-ot nyert.

A pályázat kedvezményezettje a Tamási-Simontornyai Többcélú Kistérségi Társulás 7090 Tamási, Nyírfa sor 15.(tel.: 74/570-330, Fax: 74/570-329, e-mail: tasi@tobbcelu1.t-online.hu)

Közreműködő szervezet:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft.

ImpresszumAdatvédelemCopyright