MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Lehmann Pince
7224 Dúzs, Klug Tanya
1994 óta működik mint családi szőlészet és borászat. Tradícionális vörösborok és reduktív fehér és rosé borok készülnek. Csak minőségi borok készülnek palackos kiszerelésben. A borút állomás egy 40 hektáros szőlőskertben helyezkedik el, amely őshonos erdőkkel övezett.
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Hotelek, panziók Magánszálláshelyek Kempingek Vendéglátóhelyek Gyógyfürdők Rendezvényhelyszínek Boros pincék Utazási irodák

Koppány fogadó
7090 Tamási, Gím u. 44.
Telefon: +36 20 920 9135
Web: http://www.koppanypanzio.hu
E-mail: info@koppanypanzio.hu

A csendes, szép környezetben fekvő Koppány Fogadó, a gyógy- és termálfürdő közelében, kényelmes elhelyezéssel, kitűnő konyhával és igazi vendégszeretettel várja kedves visszatérő és leendő vendégeit.

Két és háromágyas szobákban, melyekhez fürdőszoba-WC tartozik, kultúrált és színvonalas elhelyezést biztosítunk. Színes TV, hűtőszekrény is szolgálja a kényelmet. Portaszolgálat, valamint a sörözőben telefon és fax áll a vendégek rendelkezésére. Szállóvendégeknek reggelit biztosítunk. Kisállatok bevihetők a szobákba. Saját, ingyenes parkolónkban, buszok parkolása is lehetséges. A Fogadó étterme vad-, szárnyas-, és egyéb ételkülönlegességeket kínál, széles italválasztékkal. Diétázó és vegetáriánus vendégeinket külön ételajánló várja. Az étterem-söröző terasza igazi felüdülést nyújt a meleg nyári estéken.

Minősítés: II. kategória
Férőhelyek száma: 8 fő
Szobák száma: 4 db
Üzemelés időszaka: egész évben

ImpresszumAdatvédelemCopyright