MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Tulipán Panzió
7081 Simontornya, Petőfi u. 38.
Nyitva tartási időszak: egész évben
Férőhelyek száma: 9 fő
Szobák száma: 4 db
Szolgáltatások: saját parkoló, buszparkoló, étkezési lehetőség
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Közbeszerzési Terv Közérdekű adatok Határozattár Jegyzőkönyvek Kistérségi Fejlesztési Tanács 2011. Bemutatás Gazdaság Földrajz Demográfia Területfejlesztés Társulás Dokumentumtár Pályázatok

A kistérség természetföldrajzi szempontból a Dunántúli-dombság természetföldrajzi nagytáj két középtájára terjed ki. A területnek a Kapos folyótól nyugatra fekvő része Külső-Somogy középtájhoz, a második fele a Kapos és Sárvíz által határolt Tolnai-hegyhát kistájhoz tartozik. Míg a Külső-Somogyhoz tartozó területek a mezőgazdasági hasznosításra, addig a Tolnai-hegyháthoz tartozó változatos domborzati területek a vidékfejlesztésben fontos szerepet játszó turizmus számára a legalkalmasabbak. A megyében ezen területen indult be elsőként szervezetten a falusi turizmus.

A területen az agyagon, löszön (téglagyártási alapanyag) és homokon (építkezési kötő- és vakolóanyag) kívül hasznosítható kőzettani nyersanyag nincsen, így a természeti táj bányászati rombolástól, átalakítástól sem a jelenben, sem a jövőben nem kell tartani. A kistérség területe a Kapos vízgyűjtő területéhez tartozik. A Kaposnak a kistérség területére eső legnagyobb mellékvízfolyása a Koppány. A kistérség északi peremén folyik a Sió csatorna. A kistérség természetes eredetű állóvízekben szegény.

 

ImpresszumAdatvédelemCopyright